Musikkens venner Tomrefjord

Click here to edit subtitle

Sommerkonsertene 2012

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Friday June 29, 2012 7:00 PM - Saturday June 30, 2012 8:00 PM
Kulturhuset Idahall, B?rdsnes, 6393 Tomrefjord  (map)

SOMMERKONSERTENE 2012

IDAHALL - FREDAG 29. JUNI KL 19:00

SVEARIKETS SKATTER

Vi presenterer hva våre kjære naboer har å tilby av sang og musikk. Første avdeling er viser og sanger av Sveriges mest kjente visekomponister fremført av Alexander Nohr og Beate Mordal, lokalt talent fra Molde. I andre avdeling får vi et møte med kanskje tidenes beste tenor, Jussi Bjørling. Vi får høre om hans liv og tragiske endelikt. En forestilling i ord og toner der Jussi spilles av vår egen Hallvar Djupvik. Sentral i planleggingen av dette er foruten Martin Bredin, Carl Morten Amundsen (tidligere teatersjef ved Teateret Vårt i Molde) og tidligere NRK-ansatte musikkekspert Per Olav Reinton som også vil være forteller.

IDAHALL - LØRDAG 30. JUNI KL 18:30

TRONDHEIMSOLISTENE m/LOKALE SOLISTER

Vi er glade for å kunne presentere et av landets og kanskje verdens beste kammerkorkestere; Trondheimsolistene. Grammynominerte, «husorkester» for Ann Sofie Mutter, utallige plateinnspillinger, verdensturne etc etc. Denne gangen spiller de med våre lokale talenter Amalie Haugen Øvstedal, Stine Ulla og Knut Marius Djupvik. En flott opplevelse for de unge lovende, og i tillegg spennende og utfordrende. Per Olav Reinton vil også her lose oss gjennom programmet.

IDAHALL - LØRDAG 30 JUNI KL 20:30

SOMMERFESTEN (for påmeldte medlemmer)

Hvor alt kan skje og vil skje. Lokale stjerner, lystige innslag fra våre venner i Trøndelag og selvfølgelig Eivind Rattiti Løberg nok engang. Og denne gangen lover vi at det skal bli en svingom også. Det går videre rykte om at vi får besøk fra tidligere artister som ønsker å delta på festen og de kommer nok med ulike typer innslag.

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments